UFC ne razmišlja o revanšu Miočića za naslov: Već mu ponudili drugog borca

Foto: Getty Images / Gulliver Image

STIPE Miočić neće u skorije vrijeme dobiti borbu za naslov kao što se i očekivalo. Curtis Blaydes, treći rangirani teškaš UFC-a, na Twitteru je otkrio kako je Dana White predložio borbu između njega i Miočića za UFC Fight Night u Denveru. 

"Znam da su ti ponudili borbu, nadam se da ćeš prihvatiti. Mislim da bi naš meč bio sjajan dodatak borbama na 25. godišnjici UFC-a", napisao je u tvitu Blaydes Stipi Miočiću.

Ovakva borba bi bila vrlo rizična za Miočića jer bi ga eventualan poraz još više udaljio od ponovne borbe za naslov. Prije veljače sljedeće godine sigurno neće dobiti priliku jer se UFC nada velikoj zaradi u borbi za naslov Daniela Cormiera i kečerske zvijezde Brocka Lesnara, pa su krenuli s pripremom za taj meč. To je bilo jasno već tijekom proslave naslova Cormiera kada je u oktogon ušao Lesnar i izazvao novog prvaka. 

Miočić poručio kako se jedino želi boriti protiv Cormiera

Iako bi Blaydes bio zanimljiv protivnik s obzirom na to da se radi o mladom borcu, a i kvalitetnom jer je nokautirao Alistaira Overeema, Miočić je već prije ove ponude UFC-a kazao kako jedino želi revanš za naslov: 

"Gledajte, da, želim revanš. Znam i da se Cormier želi ponovno boriti protiv mene, a ja želim svoj pojas ponovno u svojoj vitrini. To nije bila moja noć, ali ja sam bolji borac od njega. Znam da sam bolji borac. Uhvatio me dobrim udarcem. Što ću napraviti oko toga? To da se to nikada više neće ponoviti. I ne, neću se boriti protiv nikoga drugoga", rekao je Miočić.

Kroz cijelo razdoblje kada je američki Hrvat držao naslov teškaškog UFC prvaka bilo je očito kako organizaciji na čelu s Danom Whiteom ne odgovara ta činjenica. Probali su s ogromnom promocijom udarača Francisa Ngannoua, ali njemu je Miočić pružio školu MMA-a u međusobnoj borbi. 

Sada kada je Cormier prvak, napokon su dobili svoju želju.

Pročitajte više