UKRAJINSKA LEGENDA SE DIVI MODRIĆU "On je jedan od najboljih veznjaka svih vremena"

Foto: Getty Images / Guliver Image

HRVATSKA se sprema za utakmicu 9. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Finske na Rujevici, u petak od 20:45. Momčad Ante Čačića trebala bi slaviti protiv pretposljednje ekipe skupine I, a 9. listopada čeka je odlučujući dvoboj kod Ukrajine u Kijevu.

Ukrajinci su pali (1:0) na Maksimiru 24. ožujka 2016., a presudio im je Nikola Kalinić. Zato nekada legendarni napadač i izbornik Ukrajine Andrij Ševčenko ima iznimno poštovanje prema hrvatskoj reprezentaciji uoči tog posljednjeg kola, a posebno je nahvalio Luku Modrića.

"Hrvatska je veoma jaka ekipa, u kojoj igraju neki odlični igrači poput Marija Mandžukića, Nikole Kalinića, Matea Kovačića. No, tu je i jedan od najboljih veznjaka svih vremena Luka Modrić, od kojeg puno toga ovisi. Jednostavno, bit će to susret protiv veoma jakog rivala", naglasio je Ševčenko.

Nezaboravni napadač, koji je 2004. osvojio Zlatnu loptu, u Milanu je svojevremeno igrao sa Zvonimirom Bobanom i Darijom Šimićem te sigurno jako dobro zna kakvu kvalitetu posjeduju hrvatski nogometaši.

 

Pročitajte više