TRANSFERI

United plaća 20 milijuna funti De Gei samo da što prije napusti klub

Foto: EPA

NEKOLIKO mjeseci već traju pregovori između Manchester Uniteda i Davida De Gee.

Sjajni Španjolac ima još godinu dana ugovora, sve upućuje na to da neće produljiti suradnju na Old Traffordu, a klub, svjestan toga, odlučio se na nesvakidašnji potez.

Manchester United tako je spreman platiti Davidu De Gei čak 20 milijuna funti ako se ovoga ljeta odluči na transfer u Paris Saint-Germain.

The Sun piše, a ostali otočki mediji prenose, da će Crveni vragovi prihvatiti bilo koju ponudu za 28-godišnjeg čuvara mreže koja bude veća od 60 milijuna funti, a koja stigne od prvaka Francuske.

Međutim, čelnici kluba ne žele da Španjolac na kraju ode kao slobodan igrač pa su spremni platiti kako bi, čudno ali istinito, nešto i zaradili. Poanta je u tome da De Gea što prije napusti klub, odnosno da se pregovori s PSG-om ne otežu u neku ljetnu transfer trakavicu jer se Solskjaeru žuri sa slaganjem nove ekipe, a za to mu je potreban novac.

Tim ishodom sve tri strane bile bi zadovoljne, a španjolsku "jedinicu" u Parizu bi čekao basnoslovan ugovor kojim ga Tuchel želi kupiti i postaviti kao zamjenu za Gigija Buffona.

Pročitajte više