United se pohvalio Ibrinim potezom, navijači se rugaju: "Pa to može svatko"

Foto: Twitter

MANCHESTER UNITED od odlaska legendarnog sir Alexa Fergusona ne može se sastati s pravim rezultatom. David Moyes i Louis van Gaal u samo tri godine uspjeli su od kultnog i trofejnog kluba napraviti predmet sprdnje, pritom potrošivši par stotina milijuna eura na pojačanja s kojima su jedino uspjeli porušiti nekoliko negativnih klupskih rekorda.
 
Ove sezone, nadaju se navijači, legendarni klub s Old Trafforda nastavit će tamo gdje je stao s Fergusonom, a da bi se to desilo, uprava kluba na klupu je posjela Josea Mourinha.
 
Također, kao najveće pojačanje (u iščekivanju dolaska Paula Pogbe) došao je Zlatan Ibrahimović, jedan od najvećih napadača proteklog desetljeća te igrač čija je karizma uvijek bila nešto posebno.
 
Međutim, dojma smo da u Unitedu po svaku cijenu žele potencirati Zlatanovu veličinu, i kad treba i kad ne treba, pa nekad u tome posve nepotrebno pretjeraju.
 
Tako je Ibrahimović na treningu odigrao jedan sasvim običan nogometni potez, a ljudi zaduženi za društvene mreže u Unitedu taj su detalj poprilično nahvalili, što se nije baš svidjelo navijačima.
 
''Pa to može svatko tko je igrao nogomet, radije dovedite Pogbu pa se hvalite'', sukus je navijačkih komentara na Twitteru.
 

Pročitajte više