Utakmica Fulhama i Tottenhama u FA Cupu mora se ponoviti


   
MOMČADI Fulhama i Tottenhama odigrale su 0:0 na Craven Cottageu u četvrtfinalnoj utakmici FA Cupa, pa će o sudioniku polufinala odlučivati ponovljeni dvoboj na White Hart Laneu.

Za momčad Tottenhama, ništa novoga. I u prethodne dvije runde su daljnji prolaz ostvarivali u ponovljenim dvobojima, protiv Leedsa i Boltona.

Vedran Ćorluka, Luka Modrić i Niko Kranjčar odigrali su cijelu utakmicu za Tottenham koji je bio bolja i konkretnija momčad na travnjaku, ali nije uspio izraditi akciju iz koje bi se izrodio pogodak. Kranjčar je bio najaktivniji igrač gostiju, imao je dosta pokušaja, nekoliko dobrih, ali niti jedan dovoljno dobar za postizanje pogotka.

Gosti su imali 54 posto posjeda lopte, četiri udarca više na gol i 9 kornera, sedam više od domaćina. Ništa od toga nije im bilo dovoljno.

Zanimljivo je spomenuti da je ovo bio treći susret londonskih klubova ove sezone, a drugi na stadionu Fulhama. I onaj prvenstveni, odigran dan nakon Božića prošle godine, završio je također rezultatom 0:0, dok je Tottenham na White Hart Laneu krajem siječnja slavio pobjedu s 2:0.

FA Cup, četvrtfinale:

subota

Portsmouth - Birmingham 2-0 (Piquionne 67, 70)

Fulham - Tottenham 0-0

nedjelja

Reading - Aston Villa

Chelsea - Stoke City 

Pročitajte više