LIGE PETICE

"Velika imena stoje u redu za klupu Manchester Uniteda"

Foto: Guliver Image/ Getty Images

MANCHESTER UNITED doživljava pravi preporod nakon što je smijenjen Jose Mourinho, a na njegovo mjesto doveden Ole Gunnar Solskjaer, koji je slavio na prve tri utakmice otkako je trener Crvenih vragova.

To je u Premier ligi uspjelo još samo dvojici trenera, Joseu Mourinhu i Craigu Shakespeareu. Norvežanin je siguran na klupi Uniteda do kraja sezone, ali postoji mogućnost da i nakon toga dobije stalan posao na Old Traffordu. Sve će ovisiti o rezultatima njegove momčadi do kraja sezone i konačnom plasmanu u Premier ligi, pa i u Ligi prvaka.

> "Najbesmislenija momčad u Europi" ponovno igra nogomet

> UNITED - BOURNEMOUTH 4:1 Preporođeni Pogba zabio dva gola i upisao asistenciju

Do kraja sezone izvršni dopredsjednik kluba Ed Woodward neće iznositi nijedno ime potencijalnog novog trenera Manchester Uniteda u javnost, javlja britanski talkSPORT. Novinar Jim White imao je prigodu razgovarati s glavnim operativcem najtrofejnijeg engleskog kluba koji mu je otkrio neke dosad nepoznate detalje.

"Ed Woodward mi je rekao da će klub pokušati pronaći pravog trenera za klub u narednim mjesecima i da se ništa neće znati do kraja sezone. Također, potvrdio mi je da su za posao aplicirala velika trenerska imena. Ponavljam, do kraja sezone se neće znati tko će voditi klub od naredne", rekao je White.

Iako se o imenima ne priča u službenom kontekstu, špekulacije o novom treneru Uniteda svakodnevica su na Otoku. Najviše šansi za preuzimanje momčadi s Old Trafforda daju se sadašnjem treneru Tottenhama Mauriciju Pochettinu, ali najveći konkurenti su mu Zinedine Zidane i Max Allegri.

Crveni vragovi nakon 20 odigranih utakmica ponovno su u igri za četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Za Chelseajem zaostaju osam bodova, ali to je sasvim dostižna razlika, ako nastave u istom ritmu do kraja sezone.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više