VELIKI REMONT NA CAMP NOU Barcelona daje bogatstvo za Dinamova krvnika

Foto: Guliver Image/Getty Images

PREMDA je s utakmicom manje od Reala prva u Primeri, navijači katalonskog diva smatraju da je sezona upropaštena.
 
Iako su u igri za sva tri trofeja, oni smatraju da Barca već duže vrijeme stagnira u igri, a debakl na Parku prinčeva bila je samo kap koja je prelila čašu navijačkog strpljenja.
 
Nakon pariške katastrofe svi problemi koji su se dotad držali u tajnosti svlačionice izašli su u javnost. Preveliki pritisak bio je neizdrživ teret za Luisa Enriquea koji je prošli tjedan nakon pobjede nad Sportingom izjavio kako na ljeto napušta klub.
 
Premda se još ne zna tko će sjesti na zahtjevnu klupu Blaugrane, uprava kluba na ljeto planira ozbiljan remont (posebno u slučaju odlaska Neymara u United), a kao jedno od TOP pojačanja spominje se fantastični napadač Lyona, Alexandre Lacazette.
 

Francuz koji je potopio Dinamo na Maksimiru u Ligi prvaka ove sezone jedan je od najefikasnijih napadača u Europi. U Le Championnatu je zabio 22 gola i drugi je strijelac u Ligama petice, iza Edisona Cavanija koji je zabio tri više. Također, napadaču Lyona u prvenstvu treba 89 minuta za gol, što ga također gura na drugo mjesto u elitnim ligama odmah iza Urugvajca. U svim natjecanjima Lacazette je zabio 32 gola.
 
Arsene Wenger prošlog ljeta nudio je čak 40 milijuna eura za sunarodnjaka, no uprava Lyona tu je ponudu glatko odbila, a i Lacazetteu se nigdje nije žurilo iz Francuske.
 
No prema pisanju španjolskih i francuskih medija, Barca je već počela pregovore, Lacazette bi rado došao na Camp Nou, a predsjednik Lyona izjavio je kako nema ništa protiv transfera ako će Katalonci pošteno otvoriti kesu. Ako čovjek nije ni trepnuo na 40 milijuna koje mu je ponudio Wenger, onda ne sumnjamo da će ponuda iz Barcelone biti znatno bogatija.
 

Pročitajte više