SERIE A

VERONA - NAPOLI 3:1 Jurić preokretom protiv favorita stigao do osme pobjede sezone

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Hellas Verone su u 19. kolu Serie A na domaćem terenu svladali favorizirani Napoli 3:1.

Za momčad hrvatskog trenera Ivana Jurića su zabijali Federico Dimarco u 34., Antonin Barak u 62. i Mattia Zaccagni u 79. minuti. Za Napoli je pogodio Meksikanac Hirving Lozano već u devetoj sekundi utakmice nakon velike pogreške obrambenog igrača domaćeg sastava.

Kalinić je iz igre izašao u 56. minuti

Dimarco je izjednačio iz blizine nakon lijepog ubačaja Faraonija s desne strane, dok su u drugom dijelu Barak iz blizine nogom i Zaccagni glavom postavili konačan rezultat.

Hrvatski napadač Nikola Kalinić je igrao do 56. minute kada ga je zamijenio Samuel Di Carmine. Bila mu je to 10. utakmica u dresu Verone, a do sada je postigao samo jedan pogodak.

Verona je upisala osmu pobjedu sezone i trenutno se nalazi na devetom mjestu prvenstvene ljestvice s 30 bodova, dok je Napoli šesti s četiri boda više.

Badelj je u pobjedi Genoe odigrao cijeli susret

U drugom susretu koji je igran od 15 sati Genoa je na domaćem terenu ostvarila važnu pobjedu protiv Cagliarija rezultatom 1:0. Strijelac jedinog pogotka na utakmici je bio Mattia Destro na asistenciju Kevina Strootmana u 10. minuti.

Milan Badelj je za domaće odigrao cijeli susret, dok je Marko Pjaca ušao u 77. minuti. Genoa je sada 16. s 18 bodova, četiri boda više od 18. Cagliarija.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više