HRVATSKA REPREZENTACIJA

Vida: Uvijek smo išli težim putem

Luka Stanzl/PIXSELL

HRVATSKA je kiksala kod Azerbajdžana 1:1 i tako si pripremila potencijalnu dramu u listopadu, kad počinje rasplet kvalifikacija u borbi za plasman na Euro 2020. 

Dalićevi izabranici pali su u drugom poluvremenu, reprezentacija Nikole Jurčevića uspjela je otkinuti svjetskim viceprvacima dva važna boda.

Sa slabijim pristupom u drugom poluvremenu složio se i Domagoj Vida.

"Krenuli smo odlično u utakmicu, imali dvije, tri mrtve šanse i golman se razbranio pa su oni dobili krila. Mi smo pali i nismo kasnije mogli stvoriti nadmoć, zaslužena podjela bodova. Uvijek smo išli težim putem, možda i ovaj put tako moramo. Žao mi je navijača, ali imamo Mađarsku i pokušat ćemo se tu iskupiti", rekao je Vida.

Smatra da voljni moment nije upitan.

"Ne bih rekao da nije bilo želje. Jako dobro smo ušli u utakmicu, da smo zabili za 2:0, možda bi bilo i više golova. Možda bi se ponovila Slovačka. Znali smo da neće biti lako i poklonili smo taj bod, a izgubili dva."

Večeras se u Budimpešti susreću Mađarska i Slovačka, to je važna utakmica i za Hrvatsku zbog raspleta situacije u skupini.

"Mađari danas igraju, vidjet ćemo kako će to završiti. Ne treba se opterećivati tim rezultatom. Samo da stignemo živi i zdravi na iduće okupljanje i ništa osim drugo nas osim pobjede ne interesira", završio je Vida.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više