Video - ĆorLuki pojačanje s Balkana: Tottenham želi Srbina Ivana Obradovića

LUKI MODRIĆU i Vedranu Ćorluku bi se na White Hart Lineu ovo ljeto mogao pridružiti Ivan Obradović, igrač Partizana.

Engleski mediji navode kako je Tottenham zainteresiran za 20-godišnjeg braniča crno-bijelih koji igra na poziciji lijevog bočnog. Obradović bi se za mjesto u momčadi morao izboriti pored Benoita Assou-Ekotta i Garetha Balea koji ove sezone igraju na tom mjestu.

Mladi Srbin je rođen u Obrenovcu, a dosad je odigrao 46 utakmica za Partizan. U Partizan je došao kao dječak 1999. godine i prošao sve mlađe selekcije. Potom je godinu dana odigrao u filijali Teleoptiku, a onda 2007. došao u prvu momčad crno-bijelih i postao član udarnog sastava.

Obradoviću se obradovao i Antić

Dolaskom Radomira Antića na klupu Srbije, postao je standardan i u reprezentaciji, a dosad je odigrao sedam nastupa i zabio je gol u pobjedi nad Austrijom. Prema Transfermarktu, Obradović košta dva i pol milijuna eura.

I moskovski CSKA ga je želio dovesti tijekom zimskog prijelaznog roka, ali je igrač odlučio ostati u Beogradu. Nakon toga, srpski mediji su spominjali da je za njega zainteresirana Barcelona te kako će sigurno na ljeto napustiti klub. Prema tome, Tottenham će imati jaku konkurenciju u borbi za ovog mladog igrača.

M.Pa.
Foto: Partizan

Pročitajte više