VIDEO Emocije pokosile stadione Premiershipa: Plakalo se zbog Ranierija, Terrya, Howarda, Artete...

Foto: Getty Images / Guliver image 

NEVJEROJATNE scene na Stamford Bridgeu koji je ovacijama dočekao Claudija Ranierija na zatvaranju sezone. Navijači Chelseaja priuštili su prvacima nezaboravnu dobrodošlicu i rasplakali Ranierija.

"Dobrodošlica je bila sjajna. Fantastičan osjećaj, od početka do kraja. Uživao sam u utakmici, željeli smo pobjedu kao i naši protivnici. Remi je za nas ok, poraženi smo tek tri puta ove sezone i to je čudesno postignuće. Rekao sam igračima da ostanu s nama još jednu godinu i iskuse Ligu prvaka", kazao je Ranieri nakon posljednje utakmice sezone.


Ranieri Post Match Interview - Chelsea Vs... by tansoula911

Stamford Bridge velikim je transparentom dočekao i svoju legendu Johna Terryja. Navijači su pjevali "John Terry, želimo da ostaneš..."


Hiddink Responds To John Terry Banner Chelsea... by lenniejgc

"Svi želimo istu stvar. Već sam rekao da želim ostati, to znaju u klubu i na tribinama", kazao je Terry za Sky Sports.

Govor je održao i na stadionu.

"Prije svega bih čestitao Ranieriju i Leicesteru. Presretan sam što je Leicester osvojio, a Tottenham nije. Bila je ovo teška sezona, ali navijači su bili uz nas. Hvala na tome. Mogu vam obećati da ćemo se opet boriti za titulu iduće sezone. Osobno, za mene je ovo jako teško. Na kraju se želim zahvaiti i Guusu Hiddinku, velikom čovjeku"

Slomio se i rasplakao. U siječnju je Chelsea objavio da Terry odlazi, ali sada mu nude ugovor od 12 mjeseci u "drugoj ulozi". Još nije jasno u kojoj.


John Terry End Of Season Speech -Chelsea Vs... by tansoula911

Terry nije igrao protiv Leicestera. Zaradio je suspenziju zbog crvenog kartona. Istekao mu je ugovor s klubom u kojem je proveo 20 godina i odigrao više od 700 utakmica, od čega 483 utakmice u Premierligi, a s londonskim klubom je osvojio Ligu prvaka, Europsku ligu, četiri puta englesko prvenstvo, 5 puta FA Cup...


terry ovation 26 by mjaradat341

Emocije su danas pokosile mnoge navijače nakon nezaboravnih 38. kola.

Tim Howard se nakon deset godina pak oprostio od vratnica na Goodison Parku.

"Susprezao sam se da ne zaplačem na kraju. Everton će zauvijek biti moj dom. Ovdje sam odrastao", kazao je Howard koji nastavlja karijeru u Colorado Rapidsu.

Na Emiratesu se plakalo zbog Mikela Artete. Ugovor mu istječe na ljeto.

Pellegrini na rubu: Narušili su atmosferu dovođenjem Guardiole usred sezone 

Na rubu je bio i Manuel Pellegrini koji je sa Cityjem odradio posljednju utakmicu i sačuvao četvrto mjesto koje osigurava kvalifikacije za Ligu prvaka. Pellegrini nije ostao dužan vlasnicima kuba na rastanku. 

"Atmosfera nije bila ugodna kada su već u veljači zaposlili Guardiolu. To je bila najveća borba do kraja sezone, stvoriti atmosferu u svlačionici", kazao je Pellegrini. 

Na odlasku sa stadiona na intervenciju Yaya Tourea skinuo je svoj kaput, darovao ga jednom navijaču i zagrlio ga.

Najdramatičnije je bilo na utakmici koja se nije ni odigrala, onoj u Manchesteru.

>>> Bilić i West Ham ostali bez Europe, ali spašava ih Manchester United! 

Pročitajte više