Video: Eurogolovima Šarbinija i Križmana Rijeka deklasirala Hajduk

EUROGOLOVIMA Šarbinija i Križmana, Rijeka je dotukla Hajduk nakon što je Dinamovac Čagalj izjednačio Kalinićev vodeći pogodak za Splićane.

>Rijeka preokretom do velike pobjede protiv Hajduka

Vučevićevi momci u Jadranski su derbi krenuli bolje nego Riječani, poveli pred kraj poluvremena pogotkom Nikole Kalinić, a koji je napokon prekinuo svoju golgetersku krizu, lijepim pogotkom glavom nakon prekida.

Da nešto nije u redu s Hajdukovom obranom pokazao je Igor Čagalj u 63. minuti susreta koji nakon (ne)intervencije gostujuće obrane poravnava rezultat na 1:1. Anas Šarbini odmah je u sljedećem napadu pokazao da obrana splitske momčadi ne funkcionira zabivši vrlo lijep pogodak nakon solo akcije. Šarbini je zbog proslave pogotka poslan u svlačionicu nakon što mu je sudac dodijelio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Bez obzira na igrača više Hajduk do kraja susreta nije uspio doći do pogotka, iako je pritiskao posljednjih desetak minuta. U drugoj minuti sudačke nadoknade zbog prekršaja na posljednjem riječkom igraču sudac Svilokos odlučio je izjednačiti snage na terenu isključivši Juricu Buljata, a iz istog slobodnog udarca Križman je postigao eurogol kakav se rijetko viđa na Kantridi za konačnih 3:1.

R.J.
Foto: Index

Pročitajte više