VIDEO Icardi briljirao u jednom od najvećih svjetskih derbija

Foto: Profimedia

MAURO ICARDI je pomalo zaboravljen. Selidbom u Galatasaray, ugledan i veliki klub, ali ipak provinciju u odnosu na Inter ili PSG te prekidom s Wandom Narom, ispao je iz medijskog fokusa. Međutim, njegove igre u turskom velikanu pokazuju da je i dalje sjajan nogometaš. Na gostovanju kod Fenerbahčea ušao je u igru u 76. minuti pri vodstvu svoje momčadi 1:0 i do kraja sjajno namjestio i postigao gol te tako riješio jedan od najvećih svjetskih derbija.

Prvo je u 78. minuti okružen trojicom suparnika savršeno poslužio Kerema Akturoglua, koji je zabio za poduplanje prednosti Galatasaraya, a onda je u nadoknadi Icardi impresivno sve napravio sam. Presjekao je dodavanje suparnika, sjurio se prema golu te iako je praćen dvojicom čuvara otrčao previše iskosa s lijeve strane, od tamo je ljevicom zakucao loptu od prečke u gol.

Zahvaljujući fenomenalnoj Icardijevoj epizodi Galatasaray je uvjerljivo pobijedio Fenerbahče te se na vrhu ispred njega odvojio na četiri boda prednosti. Icardi je učinkom u velikom derbiju došao do pet golova i četiri asistencije u sedam utakmica za Galatasaray, u kojem je na posudbi iz PSG-a do ljeta. 

► KLIKNI OVDJE I OVDJE TE POGLEDAJ KAKO JE ICARDI BRILJIRAO U DERBIJU

Pročitajte više