SP U RUKOMETU

VIDEO Karačić se vratio asistencijom u stilu Ivana Balića. Evo kako je uposlio Marića

Foto: HRS

HRVATSKA rukometna reprezentacija u Kairu igra prvi susret druge faze Svjetskog prvenstva u Egiptu protiv Bahreina. Rezultat na poluvremenu je bio uvjerljivih 13:8 za izabranike Line Červara.

Osim vodstva, dobra je vijest i povratak Igora Karačića u hrvatski sastav. On je u srijedu uvršten među 16 igrača umjesto srednjeg vanjskog Nexea Janka Kevića nakon što se oporavio od ozljede prepona koja ga je mučila posljednjih mjesec dana.

Karačić u prvom dijelu nije zabio pogodak Bahreinu

Karačić je u 16. minuti pri vodstvu Hrvatske 8:2 dobio loptu na lijevom vanjsku i nečuvan vidio samog Marina Marića te mu dodao loptu na crtu bez gledanja. Marić je tu situaciju odlično iskoristio i postigao pogodak za 9:2.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KARAČIĆEVU ASISTENCIJU

Karačić se u prvom dijelu nije upisao među strijelce, ali je njegov povratak u reprezentaciju od velikog značaja za subotnji susret protiv Argentine i derbi s Danskom u ponedjeljak.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više