Video: Navijači vrijeđali Lokicu na utakmici sa Zrinjskim, trener Šibenika uzvratio

TIJEKOM utakmice Šibenika i Zrinjskog navijači domaćih vrijeđali su trenera Vjekoslava Lokicu koji je izgubio strpljenje i verbalno se obračunao s provokatorom.

Nogometaši Šibenika odigrali su u nedjelju 1:1 u prijateljskoj utakmici na svom Šubićevcu protiv mostarskog Zrinjskog. Treneri su iskoristili reprezentativnu pauzu kako bi pripremili svoje momčadi za nastavak proljetnog dijela sezone. Utakmica je završena prijateljskim remijem, gosti su poveli u 17. minuti, a u 56. je izjednačio Georgijevski.

Ali, atmosfera na tribinama nije bila prijateljska za trenera domaćih Vjekoslava Lokicu koji je preuzeo klub prošlog ljeta i sa Šibenikom, znatno slabijim nego prošle sezone, trenutno zauzima 13. mjesto u HNL-u. Protekle je zime već stavio mandat na raspolaganje, ali je na kraju ostao u klubu, što se nije svidjelo dijelu navijača koji su već tražili odlazak njega, ali i cijele uprave kluba.

Neki od njih su ga vrijeđali na utakmici sa Zrinjskim, a povike jednoga od njih više nije mogao slušati Lokica koji je došao pod tribinu i izmijenio s navijačem nekoliko grubih riječi. Prema izjava svjedoka, nakon što je navijač dulje vrijeme vrijeđao trenera Šibenika, Lokica je navijaču "prijetio da će ga razbiti" te mu psovao majku. Na snimci se vidi samo kratak dio incidenta.

Pročitajte više