Video - Olić i Pranjić nakon "nule" s Juventusom: Bili smo bolji, ali Talijani su Talijani

"NADAO sam se da ću igrati od početka, ali trener je odlučio dan prije utakmice promiješati momčad i dati priliku nekim drugim igračima. Ima nas dosta na toj poziciji", pričao je Ivica Olić nakon utakmice njegovog Bayerna protiv talijanskog Juventusa koja je završila bez pogodaka.

"Zadovoljan sam minutažom, ali dojam bi bio bolji da smo dobili. Stvorili smo više šansi od Juventusa, bolje smo igrali, više smo željeli tu pobjedu. Ali eto, Talijani kao Talijani... Čvrsto su čuvali svoja vrata, a naprijed što naprave. Danas nisu napravili puno", kazao je nakon utakmice Olić u razgovoru za HRT.

"Šteta što su nam pobjegla ta tri boda, s njima bi nam bilo puno lakše u nastavku natjecanja. No, što je tu je, moramo se početi spremati za iduće utakmice. Svi naši protivnici su jako dobre ekipe, ali mi smo u velikom nizu. Ne samo u Ligi prvaka, nego i u prvenstvu. Niti se ne sjećam kad smo zadnji put izgubili. Mislim da je ovaj Bayern vrlo kvalitetna ekipa i da moramo proći skupinu. Najvažnije je u gostima ne gubiti, a kod kuće pobjeđivati i sve će biti dobro", kaže Olić.

Napadač Bayerna osvrnuo se i na iduću reprezentativnu akciju protiv Kazahstana, kao i na utakmicu Engleske i Ukrajine koja će nam biti puno važnija. "Nažalost, ovisimo o Englezima. Stalno govorim Timoščuku da se ne napaljuje previše da igraju opušteno. Ionako mi se čini da se Ukrajincima baš ne ide u Južnu Afriku", našalio se Olić i zaključio: "Navijamo za Englesku, a nadamo se da ćemo mi biti pravi".

Pranjić: Strpljivo čekam svoju priliku

Drugi hrvatski reprezentativac u Bavarskoj, Danijel Pranjić, u posljednje je vrijeme ispao iz planova Louisa van Gaala. Nizozemski strateg i večeras je odlučio ostaviti Pranjića na klupi i nije ga uvodio do kraja utakmice.

"Ja sam spreman, naporno radim, trudim se i dobro treniram, a na treneru je da odluči hoću li igrati ili neću. Večeras me nije stavio iako sam bio u kombinaciji za lijevi bok, čak i da igram od prve minute. Ali bit će i za mene prilike", rekao je Pranjić dodavši da smatra kako je Bayern odigrao dobru utakmicu pa je šteta što nisu slavili.

Pročitajte više