Video: Pranjić s odličnom golgeterskom statistikom poručuje da mu nije mjesto na lijevom beku

NAJBOLJI pojedinac Heerenveena je u deset ovogodišnjih nastupa postigao devet pogodaka te pokazao da se puno bolje snalazi pred protivničkim nego svojim kaznenim prostorom.

Naš Danijel Pranjić dokazuje svojim igrama u dresu nizozemskog Heerenveena da mu je mjesto u veznom redu, a ne kao što igra u hrvatskoj reprezentaciji, na lijevom beku. Njegovi nastupi posljednjih tjedana jednostavno su fenomenalni, gotovo da nema utakmice u kojoj naš reprezentativac nije postigao pogodak.

Protiv Feyenoorda Pranjić je zabio svoj osmi prvenstveni pogodak u ovogodišnjim nastupima u Eredivisie. Ipak, ostaje gorak okus zbog činjenice da je Heerenveen imao vodstvo od 2:0, a onda je sve prokockao dozvolivši domaćinu da izjednači na 2:2.

Gledajući statistiku, Pranjić je ove sezone u sedam utakmica nizozemskog prvenstva te tri europske utakmice, postigao ukupno devet pogodaka. Dakle, skoro jedan gol po susretu!

Uspoređujući prošlu i ovu sezoni, Pranjić je već sada dostigao učinak iz prošle sezone. Naime, u 33 susreta prošle godine, postigao je devet golova, koliko je postigao u deset susreta ove sezone.

M.Š.
Foto: SC Heerenveen

Pročitajte više