Vranješ potvrdio pregovore: S čelnicima Bilih predstoji dogovor, volio bih obući Hajdukov dres

PREMA informacijama koje dolaze iz Splita, nekadašnji hrvatski reprezentativac i veznjak bremenskog Werdera u pregovorima je s Hajdukom.

Naime, Vranješ želi napustiti Werder, a kako Hajduk traži zadnjeg veznog, prvi kontakt lako je ostvaren. Daljnji pregovori dodatno su olakšani jer će Jurica Vranješ ovaj vikend biti u Splitu, gdje će nastupati na popularnom malonogometnom turniru Četiri kafića, Memorijal Dino Petrinović.

29-godišnji Osječanin Werder bi napustio bez odštete, a kako Skoko na ljeto završava karijeru, kapetan Andrić muku muči s ozljedama, idealna je to prigoda da Bijeli svoje redove popune još jednim kvalitetnim internacionalcem.

Vranješ je dan ranije od ostalih sudionika večerašnjeg malonogometnog spektakla u Spaladium Areni stigao u Split, a u izjavi za Radio Dalmaciju i sam je potvrdio kako razlog za njegov dolazak u grad podno Marjana nije isključivo sudjelovanje na turniru Četiri kafića:

"Istina je, pregovori traju, a vidjet ćemo kakav će biti krajnji ishod. Situacija će biti puno jasnija kad obavim tijekom vikenda sve razgovore s čelnicima Hajduka. Moj stav nije upitan,  volio bih odjenuti Bili dres."

Vranješ je profesionalnu karijeru sa 17 godina započeo u Osijeku gdje je proveo tri godine nakon čega je njegov talent uočio Bayer koji ga je zajedno s Markom Babićem odveo u Leverkusen 2000. godine. Vranješ je igrajući za Leverkusen poput Borisa Živkovića nastupio u finalu Lige prvaka 2002. godine na Hampden parku da bi samo godinu dana kasnije prešao u Stuttgart u kojem se zadržao do 2005. otkada brani boje Werdera.

Pročitajte više