HRVATSKI NOGOMETAŠI

Vrsaljko: Jesu li uopće ljudi oni koji navijaju protiv reprezentacije?

Foto: EPA-EFE

ŠIME VRSALJKO zbog ozljede koljena mogao bi propustiti cijelu kalendarsku godinu nakon što je posljednjih mjeseci imao niz problema u igri zbog toga.

Sada se oporavlja, a vrijeme je iskoristio za gostovanje kod Zdravka Reića u emisiji "Istinom do gola" u kojoj je govorio o reprezentaciji Hrvatske s kojom je u Rusiji osvojio srebro.

"Smetaju mi oni što navijaju protiv Hrvatske .Ne mogu te ljude nazvati navijačima, ako ideš kontra svoje reprezentacije, za mene je to tragedija. Ne shvaćaju da ne rade samo kontra reprezentacije nego i protiv svoje zemlje. Mi smo mala država, domoljubi smo i volimo svoju reprezentaciju. A ta vrsta ljudi? Jesu li to uopće ljudi, o tome bi se dalo razgovarati", rekao je Šime pa nastavio:

"Svi smo u glavama imali da je ovo zadnja šansa ove generacije, uspjeh se morao dogoditi. Imam snimke na telefonu s autobusa i ne usudim se to pogledati. Zašto ne mogu vrijeme vratiti da još malo to traje?"

Danas je igrač Intera na posudbi u madridskom Atleticu i slijedi mu povratak u Španjolsku. 

"Neću žuriti s povratkom, neka oporavak traje i 10 mjeseci, ali kad izađem na teren, bit ću 300 posto spreman. U očima manjih reprezentacija mi smo sada još veći motiv, ali mi imamo kvalitetu i mislim da ćemo se vrlo lako kvalificirati. Nije se nitko opustio, na dan kad smo igrali s Mađarskom, nije nam išlo", zaključio je desni bek.
 

Pročitajte više