transferi

Vrsaljko potpisao za novi klub i na Instagramu se pohvalio fotkom u dresu

Foto: Epa

ONO o čemu se pisalo proteklih dana danas je postalo i službeno. Šime Vrsaljko je potpisao za grčki Olympiacos. Za klub iz Pireja igrat će do ljeta 2025., a u Olympiacos stiže kao slobodan igrač. 

Vrsaljko je u Atleticu proveo šest sezona, s tim da je jednu bio na posudbi u Interu iz Milana. Zbog čestih problema s ozljedama upisao je tek 70 ligaških nastupa. Protekle sezone počeo se vraćati u udarni sastav te je odigrao nekoliko dobrih utakmica. Atletico mu je nudio novi ugovor, no Vrsaljko je odbio ponudu i želio je naći klub u kojem će sigurno igrati kako bi u formi dočekao SP.

Konkurencija u Pireju bi mu trebao biti Kenny Lala, Francuz koji prošle sezone nije oduševio pa je zbog toga grčki prvak krenuo po Vrsaljka čim je vidio priliku za to.

Marca mu posvetila tekst

Španjolska Marca posvetila je Vrsaljku tekst pod naslovom "Vrsaljko: zbogom nogometašu kojem ozljede nisu dopustile da pokaže što zna". "Vrsaljko se oprašta od Atletica, čiji je dres branio od 2016. godine. Odbio je ponudu kluba i kreće u novu avanturu s dva naslova u džepu: Europa liga 2018. i La Liga 2021.", piše Marca.

"Ozljede su ga spriječile u pokazivanju punog potencijala. Pokidani ligamenti i stalni problemi s mišićima utjecali su na kontinuitet, zbog čega nikad nije dostigao Juanfrana", ističu prisjećajući se utakmice Atletica i Porta koju je Vrsaljko igrao sa slomljenom čeljusti, zbog čega ga smatraju herojem.

Pročitajte više