Vučević: Ako me pitate tko će biti prvak, kazat ću Hajduk

TRENER Hajduka Goran Vučević najavio je proljetni dio hrvatske nogometne lige. Nada se kako Hajduk može nadoknaditi pet bodova minusa u odnosu na Dinamo, međutim ne želi davati nikakva obećanja. Svjestan je kako ima vrlo mladu momčad koja tek mora stasati.

"Cilj je da budemo prvaci, ako me pitate tko će biti prvak kazat ću Hajduk! Ali, to ne možemo obećati sa sigurnošću, pet bodova zaostatka nije malo. Cilj je, dakle, da budemo što bolji, da osvojimo što više bodova, da se primaknemo Dinamu i da onda u međusobnom sudaru pokušamo utrku preokrenuti u vlastitu korist. Također, trebamo promovirati i našu mladu momčad čim boljim predstavama", rekao je Vučević.

"Od koga najviše očekuje? Anasa Sharbinija, ovo će po meni biti godina njegova definitivna proboja. Također mnogo očekujem i od Marina Tomasova koji se napokon mora nametnuti. Svoju šansu traži i Krešo Ljubičić koji mi se svidio radom, htijenjem, konačno oslobođen svih ozljeda što su ga dugo mučile. Vukušić se mora potvrditi da je prvi strijelac lige, Trebotić da je ugodno iznenađenje s priprema u Turskoj, Tičinović je vrlo dobro radio nakon povratka iz Karlovca, a svoje mjesto traži i daroviti Andrijašević, dodao je.

U subotu je na rasporedu dvoboj s Interom. Zaprešićanci su neporaženi već pet utakmica u HNL-u...

"Zaprešićane maksimalno respektiramo, a odnos snaga u prvom našem dvoboju baš i nije onakav kakav rezultat sugerira. Inter je i do sada bio vrlo neugodan u Splitu, imaju izvrsnog trenera, starog lisca gospodina Iliju Lončarevića. Ali... Mi smo favoriti. U stvari, u svakoj utakmici idemo na pobjedu, idemo u lov prema Dinamu, pa dokle uspijemo. Mi smo u maksimalnoj mobilizaciji, nema nam druge nego šutit i radit.", za kraj će

Pročitajte više