Vučević: Ne sprema se čistka u Hajduku, neću raditi drastične poteze

HAJDUK mirno može čekati preostalih osam kola HNL-a. Porazom na Maksimiru su se oprostili od utrke za prvaka, a trećeplasirani Split zaostaje 11 bodova tako da Hajduk ne može ni gore ni dolje. Pred Splićanima je jadranski derbi, sutra u 18 gostuje Rijeka, a Goran Vučević igrače poziva na maksimalan angažman.

"Svaki loš rezultat utječe na momčad, ali smo nakon Dinama dobro radili. Osam je kola ostalo do kraja i Rijeku moramo shvatiti maksimalno ozbiljno", rekao je Vučević pa najavio jadranski derbi:

"Znamo da su naše utakmice s Riječanima uvijek atraktivne, nekad i na rubu regularnosti. Ove sezone smo prvu utakmicu protiv njih odigrali hajdučki, možda je to bila naša najbolja partija u sezoni. Respektiramo Rijeku, to je protivnik koji igra na kontre. Što ih prije probijemo i zabijemo gol, bit će nam lakše."

Samo će polovica riječke braće igrati protiv gostiju s Kantride. Ahmad ne konkurira za utakmicu, kao i Oremuš i Bulku, a pod povećalom će biti mlađi brat Anas.

"Njemu treba sloboda u igri i nikad ne znate što će napraviti. Moramo mu dati puno prostora, a ostalo je na njemu, ovisno o tome koliko će biti motiviran."

Kroji li Vučević momčad za sljedeću sezonu nakon ispadanja iz Kupa i izgubljenog prvenstva?

"Po medijima se stalno spominju 'čistilišta", neka pojačanja... No selekcija kadra se uvijek događa, meni ne pada na pamet raditi drastične poteze", rekao je Vučević.

Pročitajte više