West Hamov heroj srušio društvene mreže: "Payet bi uzeo Zlatnu loptu da su pričekali jedan dan"

Foto: Twitter

DIMITRI PAYET na putu je da mu navijači West Hama podignu spomenik. Već sada ga se može proglasiti pojačanjem sezone u Premier League, jer ne samo što je i egzaktno, brojkama najučinkovitiji igrač Hammersa sa šest golova i pet asistencija, nego i time što doslovno nosi njegovu ekipu. 

Pokretač i egzekutor, asistent i strijelac, ukratko ključni igrač West Hama, sve to potvrdio je i na gostovanju kod Bournemoutha, gdje je u prvom poluvremenu održao očajnu momčad na životu, a u nastavku Hammerse, koji su gubili 0:1, predvodio do pobjede 3:1 velemajstorskim golom iz slobodnog udarca za izjednačenje i ništa manje umješnom asistencijom za preokret.

Kao što smo pisali, Payet i kad ga nema u momčadi pokazuje koliko za nju znači: u dva mjeseca koliko je pauzirao zbog ozljede gležnja, West Ham je u osam utakmica uzeo tek devet bodova. Rezultati prije njegove prisilne pauze i sinoćnja utakmica u kojoj se u velikom stilu vratio, svjedoče zašto su navijači West Hama nakon Payetove nove sjajne utakmice bombardirali Twitter postovima u kojima slave njihovog idola:

Pročitajte više