LIGE PETICE

Zidane: Došli ste pričati o mom otkazu, ali mene zanima samo jedna stvar

Foto: Getty Images

ZINEDINE ZIDANE održao je konferenciju za medije uoči utakmice sa Sevillom, a pred novinarima je osim sutrašnjeg protivnika komentirao i svoj status u Real Madridu. 

>>> Sport: Real ima puno problema, ali jedan je uvjerljivo najveći

>>> Mundo Deportivo: Zidaneov potez nakon blamaže u Parizu razbjesnio Pereza

"Sutra nas čeka teška utakmica, znamo da nam Sevilla može stvoriti puno problema, ali igrači su spremni dati sve od sebe i pobijediti", rekao je Zidane na otvaranju konferencije za medije i odmah se osvrnuo na kritike koje su ga snašle u posljednjih nekoliko dana: 

"Nisam nimalo iznenađen, to je život. Uvijek smo imali problema s pobjeđivanjem i uvijek je bilo problema s kojima smo se borili unutar kluba. Ono što se priča vani nije važno, naša snaga je u klubu."

Mediji ga već smjenjuju

Španjolski mediji već danima pišu o njegovom mogućem odlasku, neki otvoreno zazivaju povratak Josea Mourinha, a Zidane o tome, kaže, ne razmišlja previše. 

"Ne brinu me priče. Bit ću tu do posljednjeg trenutka u kojem budem osjećao da imam podršku ljudi u klubu. Kad osjetim da toga više nema, otići ću", poručio je Zidane pa se obratio direktno novinarima: 

"Vi ste došli tu pričati o mom mogućem otkazu, ali mene zanima samo jedna stvar, a to je sutrašnja utakmica. Ne mogu se zamarati onime što se događa izvan kluba", smireno je istaknuo francuski trener. 

Pročitajte više