Zidane otkrio tko je najvažniji igrač Reala

Foto: Guliver Image/Getty Images

REAL je lani osvojio Primeru, prvi put od 2011., te je kao prvi klub u povijesti Lige prvaka obranio naslov prvaka Europe. Naravno da su igrači kraljevskog kluba dominirali na FIFA-inoj gala večeri kad su se dijelile nagrade za najbolje protekle sezone. Cristiano Ronaldo ponio je naslov najboljeg na svijetu, a čak pet igrača Reala našla su se u idealnih 11. To su: Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modrić, Toni Kroos i Cristiano Ronaldo. Za najboljeg trenera izabran je Zinedine Zidane.
 
Premda je Portugalac ponio laskavu titulu najboljeg na svijetu, tako ne misli slavni Francuz na klupi madridskog kluba. Za Zidane nema dvojbe, prvo ime Reala i igrač bez koga ne može zamisliti momčad je Sergio Ramos.
 
''Ramos je kapetan naše momčadi, to svi znaju, ali on je i najvažniji igrač'', kazao je Zidane u razgovoru za Marcu.
 
Ramos je na Bernabeu stigao sad već davne 2005. iz Seville u transferu teškom 27 milijuna eura, a te je godine svoju posljednju sezonu u dresu kraljevskog kluba igrao veliki Zizou. Nekad su bili suigrači, a sad je Ramos produžena ruka Zidanea na travnjaku. Ramos je u međuvremenu izrastao u jednog od najboljih stopera svijeta, a u napadu je nerijetko znao zabijati ključne golove. Posebice prošle, šampionske sezone. Zato nije ni čudo da ga Zidane toliko cijeni. 
 
Međutim, bit će zanimljivo vidjeti što će na izjavu Francuza imati reći Cristiano Ronaldo.
 

Pročitajte više