DINAMO

Zoran Mamić odveo igrače na večeru. Družili se satima i gledali finale Kupa

Foto: Pixsell

DINAMO je ovog tjedna krenuo na pripreme za novu sezonu koja će hrvatskom prvaku početi već 15. kolovoza, kad u 1. kolu nove sezone igra s Lokomotivom.

Dinamo ne ide nigdje izvan Zagreba i do početka sezone trenirat će u Zagrebu dvaput tjedno. Zoran Mamić pripreme je započeo s 21 igračem, a ostatak se momčadi priključio u petak.

Hrvatski prvak je katastrofalno završio sezonu. Od odlaska Nenada Bjelice Dinamo je igrao negledljiv nogomet, a kako su se redali loši rezultati tako je padala i atmosfera u momčadi koja je u zadnje dvije utakmice bila dosta loša.

Zajedno gledali finale

Kako bi popravio atmosferu uoči vrlo važne europske jeseni Zoran Mamić je, kako doznajemo, odveo igrače i čitav stručni stožer na večeru u poznati zagrebački restoran Okrugljak, u kojem se momčad družila nekoliko sati i zajedno gledala finale Kupa između Rijeke i Lokomotive (1:0).

Dinamo će u kvalifikacije za Ligu prvaka krenuti u 3. pretkolu osim ako Napoli ili Lyon ne osvoje ovosezonsku Ligu prvaka. Treće pretkolo na rasporedu je 15. i 16. rujna, a ždrijeb će se održati 31. kolovoza.

Ako pak Napoli ili Lyon zaista osvoje LP, Dinamo kreće u 2. pretkolu. Ždrijeb te faze je 10. kolovoza, a utakmice su na rasporedu 25. i 26. kolovoza. Podsjetimo, kvalifikacije se do play-offa igraju na jednu dobivenu utakmicu, a ždrijebom će biti određen domaćin.

Pročitajte više