Maloljetni diler prodavao "travu" u dvorištu varaždinske osnovne škole

VARAŽDINSKA policija je u subotu u poslijepodnevnim satima u dvorištu jedne varaždinske osnovne škole uhitila maloljetnog dilera. Kako navodi policija, 16-godišnjak je prodavao "travu".

U subotu, 6. listopada, oko 15.20 sati u dvorištu jedne od osnovnih škola u Varaždinu, policijski službenici Policijske postaje Varaždin provjeravali su identitet petorice maloljetnika. Tom im je prilikom 16-godišnji mladić dragovoljno predao papir sa marihuanom težine 2.3 grama, dok im je 17-godišnjak predao kutiju u kojoj su se nalazili marihuana težine 0,4 grama, paketić rizli te precizna digitalna vaga, stoji u izvješću PU varaždinske.

Kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno da je 16-godišnjak tijekom ove godine prodavao manje količine marihuane većem broju konzumenata sa područja Varaždina. Kako su izvijestili iz PU varaždinske, protiv 17-godišnjaka će se podnijeti optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, a protiv 16-godišnjaka kaznena prijava za kazneno djelo Zlouporabe opojnih droga.

Pročitajte više