"Ajmo ustaše": Mladež HDZ-a divljala u karlovačkom kafiću

24-GODIŠNJI gradski vijećnik HDZ-a u Karlovcu Danijel Trupković i njegov vršnjak Željko Goršić sin zamjenika ministra obrane predvodili su divljanje dvadesetak pijanih pripadnika HDZ-ove mladeži u River pubu u Karlovcu, ispričao je za Slobodnu Dalmaciju vlasnik kafića Željko Godača.

"Upali su u lokal nešto prije ponoći i divljali skoro dva sata. Trupković i Goršić su bili najglasniji. Dok je Goršić u jednom trenutku s uzdignutom desnom rukom u zraku vikao 'Ajmo ustaše', Trupković se vješao po lusterima i neke mlade dečke, goste kafića, pozivao na red pitanjem gdje su bili tijekom Domovinskog rata. Kada su ih konobari zamolili da malo obuzdaju strasti, jer su nam se gosti počeli razilaziti, uzvratili su im, upirući prstom prema Goršiću: 'Jel znate tko je njegov stari!?' i 'Dosta sranja da vam se birtija na bi zatvorila'. Odbili su platiti jedan račun od stotinjak kuna poručivši konobarima 'Platit će vam dragi Bog'", ispričao je Godač, te dodao kako je oko dva sata pozvana interventna policija da obuzda mlade političare, nakon čega su se veseli HDZ-ovci dali u bijeg.

O događaju čiji je rezime tridesetak razbijenih čaša, te dvije slomljene stolice i stol za sada nema opširnijih informacija. Policija je potvrdila tek da je u subotu ekipa upućena na intervenciju u River pub, ali glavni se akteri priče još nisu oglasili.

J.C.
Foto: Arhiva

Pročitajte više