Bandić: Prijetnje nije bilo ni u primisli

"PRIJETNJE nije bilo ni u primisli. Radilo se o reakciji na konstrukcije i dezinformacije u vezi s posjetom zagrebačkog izaslanstva Pragu. Bila je to reakcija na pokušaj da se jedan uspješni susret predstavnika dvaju gradova pretvori u insceniranu aferu" - kazao je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u Vjesniku povodom prijetnje novinaru Večernjeg lista Vojislavu Mazzoccu.

"Bilo je i većih muda od tvojih! Nikog od onih koji su loše pisali o Milanu Bandiću više nema u novinama!" - kazao je dan ranije Bandić novinaru, piše Večernji list.

"Bilo bi ti bolje da počneš vjerovati u Boga jer će te kazniti. Mogao bi se tu dolje poskliznuti i slomiti nogu ili bi se nekome od tvojih moglo nešto dogoditi. Možeš to sve napisati!" - kazao je gradonačelnik.

Gorenavedene prijetnje je, piše Večernji list, gradonačelnik Bandić izrekao gorespomenutom novinaru, kad ga je upitao da li su predstavnici češke tvrtke KPM Consult mimo protokola ušli na njegov sastanak s praškim gradonačelnikom Pavelom Bemom i ponudili 200 tisuća eura za poboljšanje prometne infrastrukture u Zagrebu.

Index.hr/Vjesnik

Pročitajte više