Prema anketi, Braco i Seka idu u Sabor: Šogor Sapunar nije prošao, ali Kerum i Nevenka jesu

ŽELJKO KERUM i Nevenka Bečić idu u Sabor! Mjesta ipak neće biti za trećeg člana obitelji, šogora Petroslava Sapunara, koji je kao sedmi na listi HDZ-a i HGS-a u X. izbornoj jedinici ostao "ispod crte".  Naravno, radi se o rezultatima izlaznih anketa, ali čini se da će tako i ostati nakon što budu poznati prvi rezultati.

Kerum je odmah detektirao problem. Baš ta dva mjesta, koliko je Petroslavu nedostajalo da prođe, prema rezultatima izlaznih anketa pokupio je sa svojom listom don Ivan Grubišić.

Kerum se rastužio potopom HDZ-a

Kerum se uozbiljio vidjevši kakav je potop HDZ doživio, no zasad ne namjerava sa Milanovićem i njegovima, već će ostati vjeran sporazumu potpisanom s Jadrankom Kosor. 

Za Radio Dalmaciju je kazao kako je tužan zbog lošeg prolaska HDZ-a, ali da je sportski čestitati. Čeka nestrpljivo rezultate u 21 sat. Reklo bi se da se nada da bi se još nešto moglo popraviti. Ferrari kravata ipak nije donijela onoliko sreće koliko se Kerum nadao.

"Volju naroda treba poštivati"

"Izbori su gotovi. Volju naroda treba poštivati. Sami anketari su kazali na prošlim izborima da su pogriješilli u 10 mandata. Bio sam u koaliciji s HDZ-om i siguran sam da smo pobjednici u 9. i 10 jedinici. Žao mi je što naši koalicijski partneri nisu pobijedili u Hrvatskoj. Ostajemo u koaliciji i nakon izbora", izjavio je splitski gradonačelnik za HRT.

"Mi smo mlada stranka, napravio sam rezultate koje još nitko nije napravio u Hrvatskoj. Na prvim parlamentarnim izborima imamo dva zastupnika, a možda i trećeg i to nitko do sada nije napravio" poručio je Kerum.

Pročitajte više