Dvogodišnjak koji je pao s drugog kata ipak nije teško ozlijeđen

DVOGODIŠNJI dječak koji je danas pao s drugog kata zgrade zadobio je lakše, a ne teške ozljede kao što je ranije izvijestila zagrebačka policija.

Dvogodišnji D. K. lakše je ozlijeđen i pri padu nije zadobio nikakve lomove, već lakša nagnječenja i hematome, izjavio je Hini Davor Tor iz Odjela za odnose s javnošću zagrebačke policije.

Dječak je oko 11,30 sati pao s drugog kata zgrade u Petrovoj ulici i to s balkona na stubištu, a ne kao što je ranije rečeno s prozora stana.

Prema izjavi koju je policiji dala 24-godišnja majka dječaka, njezin sin je, dok ona nije gledala, prišao balkonu na stubištu, poskliznuo se i pao na pločnik ispred zgrade. Majka je odmah pozvala hitnu pomoć koja je dječaka prevezla u Kliničku bolnicu Zagreb na dječju kirurgiju.

U policiji kažu da ovaj slučaj za sada kvalificiraju kao nesretan, ali i da nastavljaju s istragom kako bi do kraja rasvijetlili okolnosti pod kojim se nesreća dogodila.

U prvom izviješću policija je objavila da se nesreća dogodila pod sumnjivim okolnostima i da ne isključuju mogućnost kako je riječ i o kaznenom djelu.

Pročitajte više