HDZ-ov Opara prozvao Ivoševića. Ovaj mu odgovorio: Osjećam susramlje

Foto: Igor Jaksic, Patrik Macek/PIXSELL

Traje prepucavanje bivšeg HDZ-ovog gradonačelnika Splita Andre Krstulovića Opare i aktualnog splitskog dogradonačelnika Bojana Ivoševića.

Opara je prvo rekao Ivoševiću da se "poklopi ušima i pokuša barem malo oživjeti opustjeli grad i proba vratiti radna mjesta koja su uništili", a onda mu je Ivošević žestoko odgovorio na Fejsu.

Opara: Wannabe gradonačelnik je moj model turizma u Splitu nazvao "dođi i loči"

Opara je na Facebooku prozvao Ivoševića.

"Bojane Ivoševiću, kada Split opet ovo postigne i postane apsolutni prvak turizma u Hrvatskoj onda se javi, a do tada se poklopi ušima i pokušaj bar malo oživit opustjeli grad i probaj vratiti radna mjesta koja ste uništili. Smanjite uvedene maksimalne paušale iznajmljivačima i ne favorizirajte samo podobne ugostitelje.

Ovo pišem jer je danas wannabe gradonačelnik nazvao moj model turizma u Splitu "dođi i loči" i krenuo je napadati mog kolegu Matu Frankovića koji je svoj Dubrovnik u suradnji s njegovim turističkim radnicima digao na najviše razine, ljude u centru učinio zadovoljnima i dao model kako se upravlja Unescovim gradom.

Usput, a di je gradonačelnik? Pomaže kandidatkinji za zagrebačku zastupnicu? Jer, fotelja u Zagrebu mu je ipak jedina važna", objavio je bivši splitski gradonačelnik.

Bojane Ivoševiću, kada Split opet ovo postigne i postane apsolutni prvak turizma u Hrvatskoj onda se javi, a do tada se...

Objavljuje Andro Krstulovic OparaPetak, 5. travnja 2024.

Ivošević: Wannabe gradonačelnik pozdravlja protokolarnu lutku Željka Keruma

Ivošević je brzo odgovorio na Oparine prozivke objavom statusa na Fejsu.

"Može li netko objasniti gosp. Krstuloviću Opari da je on postao gradonačelnik usred turističke sezone 2017. godine i da nikakva nagrada vezana za turizam te godine nema nikakve veze s njegovim radom i njegovim politikama. Osjećam susramlje. Njegova ostavština nakon četiri godine mandata je Split na listama s Ibizom i drugim party destinacijama. Čestitam.

Što se tiče kritika na maksimalni paušal na apartmane u zoni A, podsjetit ću ga da gosp. Franković također ima maksimalni paušal na apartmane u zoni A, pa možemo zaključiti da nakon što je gosp. Franković ispljucao ostavštinu gosp. Krstulovića Opare sada gosp. Krstulović Opara pljuca gosp. Frankovića. 

Wannabe gradonačelnik pozdravlja protokolarnu lutku Željka Keruma", objavio je Ivošević.

Može li netko objasniti gosp. Krstuloviću Opari da je on postao gradonačelnik usred turističke sezone 2017. godine i da...

Objavljuje Bojan IvoševićPetak, 5. travnja 2024.

Pročitajte više