izabran novi predsjednik dubrovačkog hss-a

Na izvanrednoj izbornoj skupštini dubrovačke organizacije HSSa, održanoj danas u Dubrovniku, za novog predsjednika izabran je Bruno Stupin, a potpredsjednici su Leo Mrvalj i Nikša Sentić. L

U radu današnje skupštine sudjelovali su i predsjednici dubrovačko-neretvanske i splitsko-dalmatinske županijske organizacije HSS-a Marinko Filipović i Ivo Milatić.

"Ovom skupštinom dokazali smo da HSS u gradu Dubrovniku nije više stranka prošlosti, nego stranka budućnosti, te da ćemo spremno dočekati nove izbore", rekao je Marinko Filipović nakon današnje skupštine, na kojoj nije bio dosadašnji predsjednik i bivši dubrovački gradonačelnik Vido Bogdanović.

Govoreći o parlamentarnim izborima, Ivo Milatić, ujedno predsjednik Izbornog stožera u 10. izbornoj jedinici, istaknuo je kako se HSS u 10. izbornoj jedinici nada da će dobiti dva saborska mandata, te kako će stranka sve učiniti da se to ostvari. Glavne točke programa, dodao je, bit će usmjerene prema razvoju poljoprivrede i turizma, a slogan HSS-a: "Volim svoju zemlju!"

(Hina) hš mć

Pročitajte više