Lopov u Karlovcu se zabio u policajce, jednog autom vukao po cesti

Screenshot: GM

POLICIJSKI službenici su 8. siječnja temeljem zaprimljene dojave o kaznenom djelu krađe na području Ozlja i opisu vozila kojim se počinitelj kreće na području Ilovca pokušali zaustaviti sumnjivo vozilo.

Tom prilikom vozač se oglušio na naredbe policijskih službenika da ugasi vozilo i iziđe iz njega te je pokrenuo vozilo i udario dvojicu policijskih službenika, a jednog policijskog službenika, koji ga je pokušao spriječiti u daljnjoj vožnji, vozilom je vukao nekoliko metara nakon čega se udaljio. Tom prilikom nitko nije ozlijeđen, a navedeno vozilo i vozača policijski službenici naknadno su pronašli i zaustavili na području Orlovca te je utvrđeno da se radi o 49-godišnjaku.

Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje te ga se sumnjiči da je 40-godišnjakinji na području Ozlja 8. prosinca iz vozila otuđio torbicu s novcem, dokumentima, mobitelima i drugim.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela napad na službenu osobu i krađa, 49-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku i uz kaznenu prijavu doveden na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Pročitajte više