Milanović i Kotromanović osvojili Triglav pa ismijali Vasu Brkića

Foto: Facebook

BIVŠI premijer Zoran Milanović i ministar obrane u njegovoj vladi, Ante Kotromanović, danas su osvojili najviši vrh Slovenije, o čemu se Kotromanović pohvalio na Facebooku.

SDP-ov bivši ministar obrane Iskoristio je pritom priliku da podbode HDZ-ovog Vasu Brkića, koji mu je u nedavnoj Fejs sapunici na temu aktualnog ministra obrane Damira Krstičevića i kritika koje je Kotromanović izrekao na njegov račun, poručio da bi mu možda mogla pomoći radna terapija.

"Triglav... teze od očekivanog, ljepše od ocekivanog. Radna terapija... znoj štedi krv. OLUJA 1995!", objavio je tako večeras Kotromanović i osim svoje i Milanovićeve fotografije priložio i pripadajući video.

"Laste se vraćaju"

U videu, pak, bivši ministar poručuje kako se 'laste vraćaju', iz čega su mnogi iščitali njihovu nakanu da se penjački dvojac vrati u politiku. Neki od komentatora sugerirali su mu da održava kondiciju jer, eto, "narod opet priziva Zokija", pa će onda forme valjda trebati i njemu samom.

No, Kotromanović nije odolio pa je za sve one koji iz posta ne bi mogli shvatiti o kakvoj radnoj terapiji priča, još jednom i decidirano objasnio kako se referira na Brkićeve savjete:
"Čovjek mi je preporučio radnu terapiju i ja eto poslušao."

Pročitajte više