Rus pojeo 43 palačinke i umro prije nego li je primio nagradu

TRAGEDIJA je zadesila jednog od sudionika natjecanja u jedenju palačinki, u gradu Černjakovsku, u ruskoj enklavi Kalinjingrad. Ni manje ni više, pobjednik tog natjecanja pojeo je 43 palačinke te umro dok se penjao na pozornicu, kako bi primio nagradu, prenose ruski mediji.

Natjecanje je održano u sklopu ruskog tjedna Maslenice ili Tjedna maslaca, u kojem mnogi rusi peku palačinke i priređuju javna natjecanja u njihovom jedenju. nesretni Boris Izajev, bio je uvelike najbolji natjecatelj, jer ne samo da je pobijedio, već je sa stola pojeo sve palačinke koje je žiri stavio pred natjecatelje.

Njegova ljubav prema palačinkama, na kraju ga je koštala glave, a svjedoci događaja tvrde kako je penjući se na pozornicu da primi nagradu, pao na koljena i počeo se gušiti te da mu je pjena navirala na usta. Ni pokušaj promatrača i ostalih sudionika da ga ožive umjetnim disanjem i kasnije Hitne pomoći reanimacijom, nije imao uspjeha

Njegovo tijelo prevezeno je na odjel za patologiju, gdje će se nad njim napraviti obdukcija, a nakon što ga je Hitna pomoć odvezla s mjesta događaja, okupljeno mnoštvo nastavilo je sa slavljem.

B.V.
Foto: wikipedia.org

Pročitajte više