Zašto Todorić ne pokaže prijeteće poruke?

Foto: Hina, Fakephonetext.com

IVICA Todorić danima piše blog na kojem pretresa teme vezane za Agrokor i odnos vlade prema njegovom carstvu.

>> Todorić iznio najteže optužbe dosad: "Dalić mi je usred noći prijetila uhićenjem"

>>Trebali smo doznati koliko je milijardi Todorić zamračio, ali ipak nećemo. Što se to događa?

>> Martina Dalić: Todorić bezočno laže, tužit ću ga za klevetu

No, kako dani prolaze, optužbe postaju sve ozbiljnije. Tako je sad optužio Martinu Dalić da je prijetila članu uprave Agrokora uhićenjem.

"O tome kako se sve meni i mojoj obitelji prijetilo i na nas vršio pritisak da potpišemo aktivaciju Lexa, govorit ću detaljno u okviru postupaka koje pripremamo. Međutim, radi interesa javnosti, objavljujem nekoliko drastičnih detalja:

1. Prijetnje Martine Dalić u sitne noćne sate

Martina Dalić u više je navrata tvrdila da je Lex Agrokor bio zadnja opcija i da bi joj bilo puno draže da je Uprava sama našla rješenje. Međutim, na dan 28. ožujka, nakon što je Agrokor ulagao ogromne napore za Stand Still, koji je na kraju i većina Agrokorovih banaka potpisala, Martina Dalić šalje članu Uprave Agrokora prijeteći mail, u 2:30 u noći, u kojem prijeti uhićenjima ukoliko se Lex ne potpiše. Neka demantira, ako se usudi.

2.Prijetnje Martine Dalić Anti Todoriću na sastanku s Antoniom Alvarezom

Na sastanku u Vladi RH, gdje su se susreli Antonio Alvarez, Ante Todorić i Martina Dalić, Martina Dalić prijetila je Anti Todoriću uhićenjem njega i čitave obitelji ukoliko ne potpišu Lex Agrokor.


3.Prijetnje Ante Ramljaka SMS-om

Ante Ramljak šalje SMS-om prijetnju članu Uprave Agrokora na dan 25. 3., SMS je poslan nakon što je Ramljak (nije jasno u kojoj funkciji, tada nema ni Lexa, ali Ramljak tada intenzivno pregovara s raznim dionicima kao predstavnik Vlade) saznao za Agrokorove razgovore o Stand Stillu. U bijesnom SMS-u tvrdi da prekida svu komunikaciju i da će svi koji su u to uključeni odgovarati.

Ovo su samo neke od silne količine prijetnji i pritisaka. Nezgodna stvar je što se mailovi i SMS-ovi ne mogu izbrisati", poručio je Todorić.

Riječ je o prilično ozbiljnim optužbama. Todorić tvrde da postoje SMS-ovi i mailovi. Pa neka ih pokaže.

Martina Dalić, jasno, tvrdi da je sve laž.

"Sve što je izgovoreno u tom tekstu je bezočna laž. S Ivicom Todorićem razgovarat će dalje moji odvjetnici. Podnijet ću tužbu za klevetu, ugrožavanje ugleda i sve ono što će odvjetnici smatrati da treba", rekla je Dalić.

Tko je u ovoj priči u pravu, zapravo je vrlo lako dokazati. Todorić je ovu priču započeo, Todorić je treba i završiti.

Ili neka pokaže poruke, ili je lažov.

Jednostavnije od toga ne može.

 

Pročitajte više