Tučnjava više pijanih osoba na velikogoričkoj benzinskoj postaji

Na benzinskoj postaji u Ulici Ljudevita Posavskog u Velikoj Gorici jutros oko dva sata potukli su se 35godišnjak i 22godišnjakinja, s jedne, te 29godišnjak i 21godišnjak, s druge strane, a obračun pijanih parova prekinula je policija koja ih je odvela u postaju. L

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je danas da su se oni u alkoholiziranom stanju sukobili najprije verbalno u osobnom automobilu kojim je upravljao 35-godišnjak, a potom i fizički. Nakon toga tučnjava se nastavila u prostorijama benzinske postaje, gdje su zbog međusobnog naguravanja porušili robu s polica. Iz hladnjaka su 35-godišnjak i 22-godišnjakinja uzeli više boca piva kojima su gađali i udarali po glavi drugu dvojicu.

Zaposlenik benzinske postaje zatražio je intervenciju policije, no ni nakon dolaska velikogoričke policije nisu se smirili te su odbili poslušati policiju da prestanu s tučnjavom. Nakon toga policija ih je svezane lisicama odvela u velikogoričku Policijsku postaju na prekršajnu obradu.

Sve osobe, koje su sudjelovale u tučnjavi, testirane su na alkohol te je tako 35-godišnjaku očitana koncentracija od 1,33 promila alkohola u krvi, djevojci 2,06, 29-godišnjaku 1,58, a 21-godišnjaku 1,47 promila alkohola u krvi.

(Hina) xkt/pp yaz

Pročitajte više