U Sisačko-moslavačkoj 6 novih, u Koprivničko-križevačkoj 3, u Bjelovarskoj 0

Ilustracija: Davorin Visnjic/PIXSELL

U SISAČKO-MOSLAVAČKOJ županiji zabilježeno je šest novooboljelih od covida-19, izvijestio je u subotu Stožer civilne zaštite.

Radi se o dvije osobe s područja Kutine, dvije s područja Popovače, jednoj osobi s područja općine Velika Ludina i jednoj osobi s područja Petrinje.

U Koprivničko-križevačkoj 3 nova

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izvijestio je u subotu da su u posljednja 24 sata u toj županiji potvrđena tri nova slučaja covida-19.

Na području županije trenutno je aktivno 26 slučaja, ozdravilo je šest osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi pet osoba.

Od početka pandemije na području županije bolest je potvrđena kod 8158 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 50 uzoraka sa sumnjom na covid-19.

U Bjelovarsko-bilogorskoj nema novih

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučajeva zaraze koronavirusom, priopćili su u subotu iz županijskog Stožera civilne zaštite.

U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju pet pacijenata zaraženih koronavirusom od kojih je jedan na respiratoru, a na opservaciji su tri pacijenta.

U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 221 osoba.

Pročitajte više