Video: Šibenski vatrogasci s upaljenim rotirkama postavljali HDZ-ove reklame

ŠTO RADE šibenski vatrogasci kada nema požara vrlo lako je vidljivo na videu koji je objavljen, a gdje drugdje nego na You Tubeu. Naime, kako je razvidno iz nekoliko snimki koje su objavljene na najpopularnijoj stranici za pregled video sadržaja vatrogasno vozilo upalilo je rotaciju, dijelom je zaustavljen i promet, a marljivi vatrogasci razvlačili su transparent "Idemo dalje".

Najsiromašniji, a mnogo HDZ-u daju

Kao iz nekog filma iz doba realsocijalizma marljivi vatrogasci kada ne gase voljenu nam državu, rade sve za prosperitet vladajuće partije. Jedino se nadamo da postavljanje transparenata te večeri nije bio prioritet pred nekim paničnim pozivom da će im kuća "otići dalje" u plamenu.  

Naravno, šibenski "bogovi i batine" i produžene Sanaderove ruke u Dalmaciji valjda će im, kada vide ove snimke valjda napokon biti blagonakloni jer kako drugačije objasniti da vatrogasci u Šibensko-kninskoj županiji, na čijem se području dogodila kornatska tragedija, od države su prošle godine dobili najmanje novca od svih dalmatinskih županija.

Primjerice Šibenik je dobio 13,2 milijuna kuna. Zadarska županija dobila je 24,8, Splitsko-dalmatinska 17,9, a Dubrovačko- -neretvanska 20 milijuna kuna i to sve unatoč jakim šibenskim snagama u HDZ-u koje sjede u Saboru.

I.Ć.
Foto: Screenshot

Pročitajte više