Vučić bio jako loše: "Dva dana je proveo na aparatima"

Foto: Foto: Srđan Ilić/Pixsell, VMA

SRPSKI ministar zdravlja izjavio je u nedjelju da su liječnici predsjedniku Aleksandru Vučiću spasili život jer je zbog kardiovaskularnih problema bio životno ugrožen, dok se Vojnomedicinska akademija (VMA) ni 48 sati od prijema šefa države nije očitovala o njegovu zdravstvenom stanju.

Nove informacije u nedjelju navečer u emisiji "Hit tvit" otkrila je Suzana Vasiljević, savjetnica za medije predsjednika Srbije, prenosi Telegraf.

Ona je na početku emisije otkrila kako se on žalio na loše zdravstveno stanje, a zatim je hitno hospitaliziran na VMA-u.

"Bio je jako težak vikend. U petak je njegovo stanje bilo jako loše. Toliko je bilo loše da je sam tražio da ga odvedu kod doktora, čovjek koji nikada ne priznaje bolest. Tražio je da ga odvezu na VMA. Jutros smo saznali rezultate, proveo je dva dana na aparatima. Danas je malo bolje, morat će uzimati terapiju koja mu je prepisana. Nadam se da ćemo nekako prebroditi ovo sve", rekla je Vasiljević na početku emisije.

Vučić, kako je srpski ministar Zlatibor Lončar kazao agenciji Tanjug, ima problema sa srcem.

Lončar je rekao da su liječnici u petak procijenili da je Vučić "životno ugrožen" i da su proveli sve nužne mjere za saniranje "tako ozbiljnog stanja".

Pročitajte više