Varaždin te zove, pokreni se!

Varaždin te zove, pokreni se!

Foto: Press Foto

NACIONALNI projekt Pokreni se ove subote gostuje u Varaždinu! Snažna pozitivna energija najbolje je buđenje, osvijestite vlastito tijelo i Pokrenite se!

Projekt Pokreni se nastavlja se u Varaždinu! Stotine vježbača diljem Hrvatske pridružuju se pozitivnoj energiji i šire dalje poruke koje su poslane, a pozivaju sve nas na što aktivniji život, na više brige za vlastito tijelo. Subota 23.11. u 11 sati novo je druženje i zajedničko vježbanje u sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu.Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Pozivam sve Varaždince da nam se pridruže i da zajedno odradimo pravi sportski trening kojim ćemo vlastito tijelo učiniti zdravijim. Zaista je potrebno malo dobre volje da bismo se promijenili i unaprijedili svakodnevicu. Naš tim na raspolaganju Vam je za besplatne savjete, dijagnostiku i nutricionistička testiranja.", izjavio je kineziolog Jan Projekt Pokreni se u kontinentalnom dijelu ovogodišnje turneje promovira zdrav život, stručnu dijagnostiku kao početak svake rekreacije i vježbanja, dok naše nutricionistkinje besplatno savjetuju vježbače o pravilnoj prehrani.

Kontinentalna turneja Pokreni se ove subote gostuje u Varaždinu, a 30.11. u Slavonskom Brodu gdje vježbače očekuju zanimljiva predavanja i trening, a partneri projekta osigurali su razne poklone.

Prijavite se za vježbanje na www.pokrenise.hr !

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara