Od debeljka do frajera s pločicama u samo nekoliko mjeseci: "Inspirirala me kćerkina izjava"

Od debeljka do frajera s pločicama u samo nekoliko mjeseci: "Inspirirala me kćerkina izjava"

Foto: Facebook

CRAIG CARRINGTON jednoga je dana odlučio konačno se obračunati sa svojom "škembicom", a okidač je bila izjava njegove kćeri koja mu je rekla da ga "više ne prepoznaje". "Ne izgledaš više kao moj tata, izgledaš kao starac", rekla mu je trogodišnja kćerka nakon čega je ovaj 31-godišnji Britanac čvrsto odlučio da je došao kraj kvazi-dijetama, fast foodu i gaziranim pićima.

Počeo je redovito posjećivati teretanu i hraniti se zdravo, pa je u samo nekoliko mjeseci smršavio 25 kilograma, tako barem tvrdi, kako prenosi Daily Mail, te je vježbanjem oblikovao svoje tijelo. "Većinu sam vremena provodio na poslu, za stolom. Nakon operacije slijepog crijeva prošle godine počeo sam više razmišljati o svom zdravlju, a onda me dotukla izjava moje kćeri i tu je odluka bila konačna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prestao sam s lošom navikom da jedem sve što mi dođe pod ruku, a to se uglavnom svodilo na prženu hranu, sendviče i čokoladu. Jeo sam uglavnom navečer, preskakao doručak i pretjerivao s gaziranim pićima. Udebljao sam se do neprepoznatljivosti. Nakon kćerina komentara i odluke koju sam napokon donio, brat mi je preporučio režim prehrane i vježbanja pod nazivom LDN Muscle Cutting Guide. Promijenio sam životne navike iz korijena. Rezultati su odlični, sretan sam. Ali nikada to ne bih uspio bez svoje kćeri i brata kojima sam nevjerojatno zahvalan", rekao je Carrington.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara