Citroën Medveščak jači i od zime

Specijalna serija Medveščak u prosincu se predstavlja s modelima C3, C4 i C-Elysée koji su u ponudi s bogatom opremom i atraktivnim cijenama, a svi kupci na dar dobivaju i 4 zimske gume.

U ponudi je C-Elysée Medveščak HDi 90 BVM s cijenom od 99.900 kn. Serijska oprema uključuje ABS+REF+AFU+ESP, četiri zračna jastuka, ručni klima uređaj, radio CD MP3, Paket kromirani look (kromirani umetci na prednjem braniku, kromirane letvice na bočnim staklima) i dr.

C3 Medveščak u ponudi je s cijenom već od 79.900 kn.  Serijska oprema uključuje klima uređaj, radio CD MP3, ABS+REF+AFU, 6 zračnih jastuka, regulator/limitator brzine, električne podizače stakala i električni retrovizore, svjetla za maglu i dr.

Zbog velikog interesa Citroën nastavlja s ponudom bogato opremljenog C4 HDi 90 za samo 109.900 kn, a koji u bogatoj serijskoj opremi ima klima uređaj, radio CD MP3, 6 zračnih jastuka, naplatke od lagane legure 16“, svjetla za maglu, regulator/limitator brzine, ABS s elektronskim razdjelnikom kočenja (REF) i pomoć pri naglom kočenju (AFU), ESP sustav elektronske kontrole stabilnosti i ASR, električne podizače stakala sprijeda i straga, električne retrovizore, pomoć pri parkiranju straga i dr.

Pročitajte više