Citroën ponovo pokreće akciju "Reciklirajte i profitirajte"

Očuvanje sigurnosti svih sudionika  u prometu, prioritet je svih proizvođača automobila. Međutim, neki su svoje prioritete odlučili provesti i u konkretna djela, odnosno akcije.

Potaknut uspjehom prošlogodišnje akcije RECIKLIRAJTE I PROFITIRAJTE,  u kojoj je reciklirano više od 200 starih vozila, Citroën ponovo pokreće veliku akciju dotrajalih vozila svih voznih marki. Cilj je samo jedan - ukloniti s hrvatskih cesta stara i dotrajala vozila budući da upravo takva vozila, predstavljaju opasnost za sve sudionike u prometu,  a posebno one najmlađe, djecu.

"Nakon vrlo uspješne prošlogodišnje akcije, iznimno smo ponosni što ponovo pokrećemo akciju koja će utjecati na pomlađivanje voznog parka u Hrvatskoj, na sigurnost u prometu i pozitivni djelovati na očuvanje okoliša.", rekla je Gordana Brlek, generalna direktorica CITROËN, DS I PEUGEOT te dodala kako se upravo Citroën  nalazi u samom vrhu proizvođača automobila niske emisije ispušnih plinova. Ova činjenica očituje se i u njihovoj ponudi hibridnog dizela na modelu DS5 i električnog automobila C-Zero.

Otkupljuju se vozila svih marki

Iako je Citroën pokretač ove akcije, otkupljuju se vozila svih marki, neovisno o tome jesu li registrirana ili ne. Sva vozila reciklirat će se u kontroliranim uvjetima, drugim riječima, reciklirat će se u suradnji s tvrtkom C.I.O.S., čija je specijalizacija upravo zbrinjavanje otpada. Sva vozila se otkupljuju kod ovlaštenih distributera novih vozila Citroën u Hrvatskoj.

 

Važno je naglasiti kako u prodajnoj akciji sudjeluju Citroen C3 i C-Elysée. Popust uz otkup starog vozila na Citroen C-Elysée  iznosi 15 tisuća kuna, a u akciji je i Citroen C-Elysée  HDi dostupan već od 90.900 kuna. U ovoj akciji, Citroen C3 PureTech 82 BVM dostupan je od 79.900 kuna.

Pročitajte više