Predsjednik Nissana predavat će na Automobilskoj akademiji

CARLOS GHOSN, jedan od najutjecajnijih djelatnika automobilske industrije, održat će 29. srpnja u Londonu prestižno godišnje predavanje na Automobilskoj akademiji.

Ghosn, predsjednik i izvršni direktor tvrtke Nissan Motor Company, je poznat kao osoba koja je unijela živost u automobilsku industriju, pa ne skriva zadovoljstvo pozivom na predavanje: "Školovanje je za našu industriju važnije no ikad prije. Pozdravljam inicijativu Automobilske akademije i bit će mi iznimno zadovoljstvo održati predavanje 2004. g."

Automobilska akademija, koja se već dokazala kao vrlo uspješna i tražena, partnerstvo je vlade, automobilske industrije, odjela za školstvo, te predavača. Cilj ovog predavanja je osuvremeniti britansku automobilsku industriju u cilju stvaranja prvoklasnih proizvoda putem  konkurentnom obrazovanju.

Patricia Hewitt, zastupnica u parlamentu i ministrica trgovine i industrije, također će se obratiti publici koju će činiti oko 200 vodećih djelatnika industrije, akademije i ulagača.

Sjedište Automobilske akademije nalazi se u Birminghamu i djelovat će putem mreže regionalnih podružnica u Velikoj Britaniji. Za sada djeluju tri podružnice, Skills4Auto  u pokrajini Midlands, te podružnica u pokrajini North East, koja pokriva područje Nissanove tvornice u Sunderlandu. Upravo je lansirana i treća podružnica u North West-u koja djeluje u Prestonu.

Alan Begg, novoimenovani izvršni direktor, rekao je: "Velika je čast imati nekoga poput Carlosa Ghosna tko će održati predavanje na Akademiji. To je odraz iznimne podrške koju nam industrija pruža."  

Ovogodišnje će se predavanje na Akademiji održat u kući Lancaster u palači St James u Londonu.

M.N.

Pročitajte više