VIDEO Kako je Lambo slučajno razotkrio izgled Urusa

Screenshot: YouTube

USUSRET skoroj premijeri najiščekivanijeg luksuznog SUV-a, Lamborghini je odlučio pokazati što Urus može. I pritom mu je malo pobjeglo. 

Lamborghini je krenuo s lansiranjem kratkih video teasera na temu prilagodljivosti Urusa, no već je u prvim koracima u*rao motku. Naime, u video najavi za Corsa mod vožnje slučajno je razotkriven izgled automobila na zaslonu infotainment sustava. Lamborghini je stoga izbrisao video i nastavio objavljivati nove video najave kao da se ništa nije dogodilo. 
 
Na sreću video su neki snimili i naknadno opet objavili, pa još jednom možemo vidjeti dizajn SUV-a na kojeg čekamo pet godina. Rambo Lambo je gotovo stigao, a da se radi o opasnom igraču najbolje govori upravo trkaći Corsa mod kakav imaju Huracan i Aventador. Najbliže Urusu bit će Audi Q8, i to u RS izdanju koji stiže kroz koju godinu.
 
Digitalni kokpit je tu očekivano, a dobra je vijest i kako se Bang & Olufsen pobrinuo za doživljaj zvuka.  
 

 
Podsjetimo, Lamborghini će Urusa predstaviti  4. prosinca ove godine. Kako se Urus provodi na terenu pogledajte u nastavku. I da, atmosferski V10 i V12 dragulji ovdje nemaju prolaz, samo 4.0 V8 twin turbo s oko 650 KS. 
 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Lamborghini, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Lamborghini

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više