Nestrpljivo se čeka peta sezona Krune, fanovi masovno dijele jednu scenu

Screenshot: Twitter

ZA PET dana Netflix će izbaciti petu sezonu serije Kruna koja je, sudeći po komentarima ekipe na internetu, definitivno najiščekivanija dosad. Peta sezona Krune pratit će događaje u britanskoj kraljevskoj obitelji devedesetih, a najveći će fokus biti na događajima oko razvoda princeze Diane i princa Charlesa, kao i na tragičnoj smrti voljene princeze.

Netflix je ranije potvrdio da u seriji neće biti prikazana nesreća princeze Diane, ali je jedna scena prilično uznemirila tviteraše.

Radi se o intervjuu princeze Diane koji je dala Martinu Bashiru, a izgleda da su mnogi oduševljeni scenom u kojoj Elizabeth Donecki, koja u novoj sezoni glumi Dianu, izgovara poznatu rečenicu: "Bilo nas je troje u tom braku..."

Netko je na Twitteru napravio usporedbu originalnog dijela intervjua princeze Diane i scenu iz Krune i većina ljudi se slaže da je Donecki fantastično odglumila.

Princ William molio da se ne snima scena intervjua

Princ William prošle je godine zatražio da se sporni intervju njegove majke koji je, kako se doznalo, Bashir dobio na prevaru, više nikada ne prikaže.

Unatoč njegovim molbama, Netflix će u novim epizodama prikazati scene zloglasnog intervjua koji je princeza Diana dala novinaru Martinu Bashiru, tada najvećoj zvijezdi BBC-jeve emisije Panorama. Tada je rekla da je u njezinom braku s Charlesom bilo troje ljudi, pritom misleći na njegov odnos s Camillom.

 

 

 

 

Pročitajte više