Trening i dijeta zgodnog Justina Timberlakea

Foto: Vanity Fair

JUSTIN TIMBERLAKE jedan je od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, a osim dobrog glasa krasi ga i impresivan stas.
 
Poznati pjevač u odličnoj je formi zahvaljujući redovnom treningu i zdravoj prehrani, te je izvrstan primjer svima onima koji žele fit tijelo bez ogromnih mišića.
 
Trening
 
Justin preferira skladno tijelo s uskim strukom, širokim i mišićavim remenima te proporcionalno razvijenim nogama i rukama tako da ima lijepo oblikovane mišiće ruku, ramena, gornjeg dijela prsa i leđa. Osim što vježba u teretani, Justin pleše i bavi se raznim sportovima.
 
Ne vjeruje da se treba vježbati svaki dan, pa se njegovo treniranje svodi na 4 ili 5 dana tjedno. Ostale dane trudi se puno plesati ili igrati neki timski sport na svježem zraku, poput košarke. Takvi sportovi pokreću i oblikuju mišiće cijelog tijela.
 
Dijeta
 
Kako bi što prije došao do rezultata i održao ih, Justin se drži dijete koja ne sadrži puno masnoća i ugljikohidrata. Jede pet obroka dnevno kako bi uvijek imao dovoljno energije za sve obaveze. Izbjegava brzu hranu i hranu bez vlakana i minerala te pije jako puno vode.
 
Doručak - Justin jede zobenu kašu koja daje potrebne ugljikohidrate, 3 kuhana jaja koja daju proteine i čašu svježe iscijeđenog voćnog soka. 
 
Ručak - Kako bi "nahranio" mišiće, Justin za ručak pije proteinski shake, pileća prsa i rižu.
 
Međuobrok - 4 kriške crnog kruha, 3 kuhana jaja i čaša mlijeka.
 
Večera - 2 kriške crnog kruha, 1 komad pilećih prsa i salata.
 
Međuobrok - Prije odlaska u krevet Justin popije proteinski shake i pojede još 3 kuhana jaja.
 

 

Pročitajte više