Gospodin Savršeni odlučio otkriti tajnu svojih mišića, ljudima nije baš jasna

MIJO MATIĆ, poznatiji kao Gospodin Savršeni u drugoj sezoni istoimenog reality showa, mami uzdahe ženske publike svojim snažnim mišićavim tijelom. Ovaj zaljubljenik u fitness odlučio je otkriti u čemu je tajna pa je na Instagramu objavio fotografiju svog čeličnog torza i popisao nekoliko "zanimljivosti vezanih za sebe, fitness, održivost, životni stil, navike, rutine i ostalo".

"Trenirao sam 2 do max 3 puta tjedno. (3 puta rijetko)", napisao je Matić pa dodao da uz to godinama nije vagao hranu, a niti se odrekao alkohola, ugljikohidrata i šećera.

"Nemam bilježnice, plana, programa, ni aplikacije. Da ne nabrajam o obavezama i okruženju. Svaki dan je drugačiji i promjene su znale biti česte tijekom dana. Sve se znalo promijeniti u trenutku. Ostajanja do kasno/rano u noć/jutro… Zaključak: Rješenja se ne nalaze vani. Problemi se ne nalaze vani", razotkrio je Mijo svojim fanovima koji su mu udijelili više od sedam tisuća lajkova, ali neki su priznali da nisu shvatili što je poruka.

"Što je pisac htio reći? Sad imaš plan i bilježnicu, važeš hranu, sad treniraš više, ne unosiš šećer, alkohol…. Ili je sve ostalo isto, a rezultati su tu?" upitala ga je jedna pratiteljica.

"Ostao si nedorečen ovdje. Kao da pola teksta fali. Nije mi jasan ni zaključak ni ovo prije njega. Što li je pisac htio reći? Trebao si samo napisati evo mene, evo mojih mišića, sva poanta je u tome 'curke, jesam li vam lijep'", smatra druga.

Ipak, puno je više onih koji su odlučili komentirati izgled Gospodina Savršenog pa su mu udijelili jednostavne komplimente poput "goriš", "prava akcijska figura" i "zgodan".

Pročitajte više